top of page
  • Admin

Gjøvik-kampen 2020

Oppdatert: 25. nov. 2020

Selv om vi ikke kan be inn til folkefest i hallen, så skal vi også denne sesongen arrangere Gjøvik-kampen. Les mer om hvordan det blir og hvordan du kan bidra her.

Lørdag 28. november møter vi Haugesund hjemme i årets Gjøvik-kamp. Det er tredje året på rad vi gjennomfører, og da nærmer vi oss en tradisjon. Vi gledet oss til å invitere til en ny festaften denne høsten. De tidligere kampene har dratt godt over 1000 tilskuere på hockeykamp i Fjellhallen med Gjøvik som hjemmelag, og vi håpet på enda flere nå. Som alle vet, er ikke store folkeansamlinger det helt store denne høsten, og vi kan derfor ikke fylle hallen, men vi håper å få med oss dere alle på en annerledes fest.


Som tidligere skal vi spille i en spesiallaget drakt, og som tidligere er det mulighet til å bidra med et beløp per tilskuer. Etter at våre samarbeidspartnere har hatt forkjøpsrett på draktene ett par dager er allerede 11 solgt, noe som gjør at man må forte seg for å sikre seg en kampbrukt drakt.


Slik kan du bidra:


Kampbrukt drakt:

Bedrifter og privatpersoner har mulighet til å sikre seg en kampbrukt, unik drakt. Du får logo bak på drakten, som selvsagt også blir din til odel og eie. Samtidig bidrar du til å støtte Gjøvik Hockey i en veldig spesiell sesong. En drakt koster 3000 kr eks. mva.


Årets drakt er inspirert av tiåret klubben ble stiftet, og bærer et 90-tallspreg.

Ønsker du å kjøpe drakt? Ta kontakt på patrik@gjovikhockey.no.


Kronekamp: Selv om vi ikke kan fylle over 1000 seter denne dagen, vil vi kjøre kronekamp, men vi tar da utgangspunkt i at vi kan slippe inn 200 tilskuere. Bedrifter og privatpersoner kan støtte Gjøvik Hockey med alt fra 1 kr til x antall kroner per tilskuer som kommer på denne kampen. Skal det bli mye penger, så er det her vi trenger hjelp fra mange, og du kan selv velge hvor mye du ønsker å bidra med per tilskuer. I en spesiell høst, håper vi mange vil bli med på denne dugnaden!


Alle privatpersoner som bidrar med 1 kr pr tilskuer (200 kr eller mer) er med i trekningen av en kampbrukt drakt. Privatpersoner som bidrar kan gjøre dette ved å Vippse til 128432 og merke med Gjøvik-kampen 2020 og telefonnummer. Husk å skrive telefonnummer.


Se vedlagte brosjyre (nederst) for mer info. Du kan også ta kontakt på patrik@gjovikhockey.no for spørsmål eller om du har ønske om å bidra.


Det vil for øvrig bli solgt billetter til denne kampen som andre kamper denne sesongen. Disse finner du på Ticketmaster.


Brosjyre:

Folder_Gjøvik-kampen
.pdf
Download PDF • 1.50MB

257 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page