top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Gjøvik-kampen 2021 - bli med å lage fest!

Lørdag 4. desember skal vi igjen lage hockeyfest i Fjellhallen. Les om hvordan du kan bidra her.

Gjøvik-kampen er selvsagt tilbake også i 2021, og vi går for publikumsrekord! I 2019 hadde vi 1287 tilskuere i Fjellhallen. I år håper vi å slå denne rekorden lørdag 4. desember klokka 15:00 da Nidaros kommer på besøk. Skal du se en hockeykamp denne sesongen, så er det denne.


Sammen med bedrifter og publikum fra både Gjøvik og Toten og forhåpentligvis andre steder, kan vi forhåpentligvis lage en skikkelig hockeyfest i Fjellhallen igjen. I tillegg til at det blir en fest for publikum, bidrar kampen svært positivt til klubbens satsing.


Laget spiller i et unikt draktsett, som snart er utsolgt også i år. Draktene som er igjen kan kjøpes av bedrifter, i tillegg til at en drakt trekkes ut blant privatpersoner som bidrar med over 200 kr.


I tillegg til draktsalget, kjører vi som tidligere kronekamp. Det vil si at bedrifter og privatpersoner kan støtte Gjøvik Hockey med et kronebeløp per tilskuer som kommer på denne kampen. Skal det bli mye penger, så er det her vi trenger hjelp fra mange, og du kan selv velge hvor mye du ønsker å bidra med per tilskuer. Du kan også velge å gi et fastbeløp, eller

eventuelt sette et tak på bidraget. Privatpersoner som bidrar med over 200 kr via Vipps til nummer 723406 fra og med 19.11.2021 til og med 2. periode i kampen mot Nidaros 04.12.2021 er med i trekningen av en drakt lik den som det spilles i.


Til slutt er det en ting som kanskje er det aller viktigste denne dagen - få med deg folk på kamp. Vi håper du inviterer alle kolleger i din bedrift, kunder, venner, familie og naboen på hockeykamp, slik at vi kan slå den gamle Gjøvik-kampen rekorden på 1287 tilskuere.


Klikk gjerne "deltar" på vårt Facebookarrangement og invitier også alle nevnt over.

Commentaires


bottom of page