top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Gjøvik-kampen 2022

Vi gleder oss stort til å invitere til Gjøvik-kampen 2022 lørdag 3. desember klokka 15:00, med åpen "fanzone" fra to timer før kampstart.

Gjøvik-kampen er tilbake, og uten restriksjoner håper vi å slå både publikums- og beløpsrekorden. Målet vårt er minst 1500 tilskuere og 100 kr per tilskuer. Dette vil skape god kok i hallen, både denne dagen og utover vinteren. Sammen med dere og publikum er vi overbevist om at vi kan lage en smak av eliteserien utenfor isen, og gjennom det bygge videre for å nærme oss også på isen.


Publikum Det kanskje aller viktigste denne dagen er å få folk på kamp. Ta med deg alle ansatte, kunder, leverandører, naboen, familie og venner på kamp, slik at vi når målet om minst 1500 tilskuere. Inviter alle du kjenner til kampen via vårt Facebook-arrangement.


Kronekampen Bedrifter og privatpersoner kan bidra med et beløp per tilskuer som kommer på kampen. Blir beløpet per tilskuer stort, vil klubbens videre satsing kunne bli enda bedre. Vi oppfordrer dere til å bidra selv, samt utfordre andre. Er du privatperson kan du registrere deg her, så sender vi VIPPS-krav etter kampen.


En unik drakt Det blir unike drakter også i år, og disse forventer vi at blir like populære som tidligere år. Du får din firmalogo på drakten, og etter kampen blir den din til odel og eie. En drakt koster 3500 kr eks mva + minimum 1 kr per tilskuer.


Kontakt patrik@gjovikhockey.no om du ønsker å kjøpe drakt.Comments


bottom of page