top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Hasle-Løren borte står på helgemenyen

A-laget reiser lørdag til Oslo, hvor Hasle-Løren venter i Lørenhallen. Etter et par gode prestasjoner men ingen poenguttelling mot Lørenskog jakter laget poeng denne helga.

Oslo-laget ligger på 6. plass på tabellen, som er plassen foran Gjøvik, og har 17 poeng på 15 kamper så langt. Fire seire i ordinær tid og to seire på overtid i tillegg til et tap på straffeslag er grunnlaget for poengfangsten så langt. To av disse seirene, samt tapet på straffeslag, kom i løpet av de tre siste kampene som alle er spilt mot Tønsberg. For et lag som stort sett har ligget trygt plassert på øvre halvdel de siste sesongen er nok starten litt tregere enn ønsket, men de har også denne sesongen vist at de kan kjempe med de fleste, og det vil ikke overraske om de skulle klatre litt oppover tabellen utover vinteren.


Gjøvik kan som sagt se tilbake på to prestasjoner som trener Patrik Bäärnhielm har sagt seg fornøyd med mot serieleder Lørenskog, til tross for to tap. Før disse kampene kan man si at Gjøvik har levert en varierende første del av sesongen både med tanke på prestasjon og poeng. Fire seire og en seier på straffeslag, samt ett overtidstap er fasiten bak Gjøviks 15 poeng på de 14 første kampene. En av disse seirene kom mot nettopp Hasle-Løren, som ble slått 6-3 hjemme i Fjellhallen for en drøy måned siden.


Dette er lagenes 14. møte siden Gjøvik rykket opp igjen til 1. divisjon. De 13 foregående har endt med ti seire til Hasle-Løren og tre til Gjøvik. Fordelen for Gjøvik er at alle disse tre seirene har kommet i lagenes fem siste møter, så blir det spennende å se hvordan det går denne helgen.


Kampstart i Oslo er 16:00 på lørdag, og kampen kan du selvsagt se på OA-TV.

Comments


bottom of page