top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Hasle-Løren hjemme onsdag

På lørdag kom endelig seieren igjen da Hasle-Løren ble slått i Oslo. Onsdag kveld er det duket for returoppgjør, og vi håper selvsagt på flere poeng, men vet det blir en tøff kamp om dem.

Lørdagens oppgjør var jevnt, der Gjøvik tok initiativet i begynnelsen, før hjemmelaget snudde 0-1 til 3-1 i løpet av 2. og tidlig i 3. periode. Gjøvik klarte imidlertid å slå tilbake, og scoret to mål slik at det stod 3-3 etter ordinær tid. I spilleforlengelsen avgjorde Gjøvik og Leonards Rimjans etter tre minutter, og sikret med det seieren.


Vi blir ikke overrasket om det blir et nytt tett oppgjør onsdag kveld. På de seks møtene lagene mellom forrige sesong og så langt denne sesongen har lagene vunnet to kamper hver i ordinær tid, mens Gjøvik har vunnet de to siste i spilleforlengelse. At de to lagene er nærmeste naboer på tabellen er jo ikke akkurat med på å gjøre forventningene om en tett kamp noe mindre.


Det har vært mye mål begge veier når de to lagene har møttes de siste sesongene.

Det er også verdt å nevne at det har vært noen innholdsrike oppgjør med mye mål de to lagene mellom de siste to sesongene. Hasle-Løren har scoret 4,7 mål i snitt mens Gjøvik har dyttet inn 5,8 i snitt i de seks siste innbyrdes oppgjørene. Mange på Gjøvik husker vel også kampen hvor Hasle-Løren ledet 3-6 i Fjellhallen med under to minutter igjen å spille, før Gjøvik scoret tre ganger og til slutt avgjorde i spilleforlengelse forrige sesong?


Som nevnt er det to tabellnaboer som møtes. Hasle-Løren på 6. plass har 18 poeng på 16 kamper, mens Gjøvik på 7. plass har 17 poeng på 15 kamper. Lagene ligger litt for seg selv på tabellen, med ni poeng ned til 8. plassen fra Gjøvik og ti poeng opp til 5. plassen for Hasle-Løren. Begge lag ønsker nok å se oppover på tabellen utover vinteren, og da vil seier i Fjellhallen onsdag være en god start.

Hasle-Løren har vært best totalt sett siden Gjøvik rykket opp, men Gjøvik har best formkurve innbyrdes.

Siden Gjøvik rykket opp igjen til 1. divisjon har lagene møttes 14 ganger. Det har gitt ti seire til Hasle-Løren og fire seire til Gjøvik. For Gjøviks del har utviklingen vært positiv, da alle de fire seirene har kommet i løpet av lagenes seks siste møter. Om den gode trenden fortsetter for Gjøvik ser du i Fjellhallen onsdag klokka 19:00.


Comments


bottom of page