top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Hasle-Løren kommer på besøk

Lørdag leverte laget en bra bortekamp i Trondheim, og selv om det helst skulle blitt enda flere enn ett poeng, var det mye positivt å ta med seg inn mot onsdagens oppgjør hjemme mot Hasle-Løren.

Oslo-laget som har vært et stabilt lag å regne med på øvre halvdel de siste sesongene har ti poeng på sine sju første kamper. Det holder til en 4. plass i en forholdsvis jevn 1. divisjon. De var i Haugesund i helgen, hvor de fikk med seg en overtidsseier og ett tap. Før dette hadde de to strake seire mot Furuset, to tap mot Nidaros og ett tap og en overtidsseier mot Comet Halden. Med andre ord har de variert så langt. Samtidig har de vist at de også denne sesongen kan skape trøbbel for mange på en god dag, så vi forventer hard kamp om poengene onsdag kveld.


Gjøvik fikk som sagt med seg ett poeng fra Trondheim i helgen. Både poengmessig og ikke minst prestasjonsmessig var det et skritt i riktig retning etter tre strake tap mot Ringerike (2) og Comet Halden. Før dette ble det en overtidsseier over Tønsberg, samt en seier og ett tap mot Nidaros borte. Det gir til sammen seks poeng på sju kamper, og en 7. plass på tabellen. Fortsetter laget der de slapp i Trondheim på lørdag, så er det all grunn til å håpe at laget kommer tilbake på vinnersporet onsdag kveld.


Siden Gjøvik rykket opp igjen til 1. divisjon foran 2016/17-sesongen har de to lagene møttes 12 ganger. Det har endt med ti seire til Hasle-Løren og to til Gjøvik, hvorav begge Gjøvik-seirene kom forrige sesong.


90 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page