top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Herman Plogås klar for Gjøvik Hockey

Spilleren som har gått gradene i Vålerenga melder overgang fra Comet Halden til Gjøvik Hockey foran 2022/23-sesongen.

Herman er en stor og sterk back som har spilt for Comet Halden siste halvannen sesong. Før det spilte han fire kamper for Haugesund i 2020/21-sesongen, i tillegg til at han har 11 kamper for Hasle-Løren i 1. divisjon. Til sammen har det blitt 63 kamper i 1. divisjon, og backen har notert seg for 19 poeng på disse kampene. Han fikk også en kamp for Vålerengas eliteserielag i 2019/20-sesongen.


- Herman er en bra toveis back, som er mobil til tross for størrelsen. Han kommer fra Comet, og det blir spennende å se han i Gjøvik-drakta, sier sportssjef Patrik Bäärnhielm.


Også Herman selv ser frem til å komme til Gjøvik.


- Jeg synes Gjøvik har spennende ting på gang. De har beholdt kjernen i laget og hentet forsterkninger. Er sikker på at Gjøvik kommer til å kjempe i toppen i år, og komme blant topp 4 for å kvalifisere seg til play in serien og kjempe om en plass i Fjordkraft ligaen!


- Forventningene jeg har for meg selv er å ta enda større steg som spiller i egen sone, og få vist enda mer av den offensive delen av meg også! Jeg gleder meg til å komme i gang og bli kjent med gutta på laget, avslutter spilleren selv.


コメント


bottom of page