top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Innledet tiåret med deilig seier

Gjestene fra Halden var det førende laget de første ti minuttene, men de siste 50 minuttene var Gjøvik best, og vant til slutt fullt fortjent 3-1.

Det åpnet ikke som Gjøvik håpet i Fjellhallen. Tre ganger i løpet av de første 7-8 minuttene hadde Gjøvik måtte ta turen i utvisningsboksen. Mot et lag som er et av ligaens beste i overtall var det ingen overraskelse at det straffet seg, og Comet Halden satte 0-1. Det var nok enkelte som tenkte at det kunne bli en tung dag mot laget som hadde 19 strake seire før de kom til Gjøvik.


Gjøvik-gutta hadde imidlertid helt andre planer. Utover perioden tok Gjøvik mer og mer over i banespillet, og både kunne og burde ha utlignet før pause. Det klarte de imidlertid ikke, og Comet Halden gikk til pause i ledelsen.


Midtperioden fortsatte i samme spor som siste del av den 1. perioden. Gjøvik ledet an i banespillet og skapte flere gode sjanser, men klarte ikke å overliste bortelagets målvakt.

I den 3. perioden skulle det derimot løsne for Gjøvik. Leonards Rimjans kom først alene gjennom etter snaut to minutter, og satte den etterlengtede utligningen for Gjøvik. Hjemmelaget fortsatte å være det beste laget, og det var fullt fortjent da Even Langdalen satte 2-1 etter drøyt 12 minutter. Tre minutter senere la Eirik Myhre Slåsletten på til 3-1 i overtall, og Gjøvik hadde satt seg selv i førersetet før de siste 4:29 av 3. periode.


Comet Halden klarte aldri å legge det helt store trykket på Gjøvik, som spilte disiplinert og la en laginnsats for dagen som var imponerende. Innsatsen ble også premiert med 3-1 seier i tiårets første kamp, da det ikke ble flere mål.


Robin Rakell ble kåret til Gjøviks beste spiller.På onsdag reiser gutta til Halden for returoppgjør, før samme motstander venter i Fjellhallen lørdag 11. januar klokka 15:00.

148 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page