top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Joachim Engesveen tilbake i Gjøvik-drakta

Den målfarlige løperen som spilte for Narvik forrige sesong, har nå valgt å komme tilbake til Gjøvik for spill i 2022/23-sesongen.

Joachim har spilt for både Ringerike, Narvik og Gjøvik i 1. divisjon, samt for Lillehammer, Ringerike og Narvik i Eliteserien. På 119 kamper i 1. divisjon har han 131 poeng, hvorav 28 poeng kom på 22 kamper for Gjøvik i 2020/21-sesongen. At han nå kommer tilbake til Gjøvik er vi selvsagt godt fornøyd med.


- En spiller som er god på å komme under huden på motstanderne, og en spiller som alltid gjør mye mål, så vi er glad han kommer tilbake til Gjøvik etter en sesong i Narvik, sier sportssjef Patrik Bäärnhielm.


Spilleren selv ser også frem til å ikle seg Gjøvik-drakta.


- Jeg trivdes bra her sist og Gjøvik har noe bra på gang. Spilte noen kamper mot de forrige sesong, og synes kanskje de var det vanskeligste laget å møte i ligaen.


- Etter noen samtaler med Patrik, så føltes det rett å komme tilbake hit. Jeg tror vi kommer til å bli et lag å regne med i år. Målet er topp 4, og det har vi veldig gode muligheter til å klare. Laget begynner å ta form og det vil bli morsomt for publikum å se årets Gjøvik lag, sier Joachim selv.


Vi ser frem til å se Joachim i Gjøvik-drakta igjen, og gleder oss til morsomme opplevelser når sesongen drar i gang til høsten.
Comments


bottom of page