top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Joachim M. Engesveen blir Gjøvik-spiller

Lillehammeringen kommer fra to sesonger med GET-ligaspill, og blir en spennende tilvekst i Gjøvik-laget.

Joachim M. Engesveen i Ringerike-drakt. Foto: Dan K. Reinli

Joachim spilte forrige sesong for Narvik, som overrasket positivt i sin første sesong på øverste nivå. Personlig leverte han 12 poeng på 44 kamper, samme poengantall som for Ringerike i samme liga sesongen før. I Ringerike spilte han også i 2016/17 og 2017/18, mens klubben da var i 1. divisjon. På 68 kamper i 1. divisjon har Engesveen 74 poeng, så det er en offensiv spiller som absolutt har levert på nivået Gjøvik nå spiller på tidligere. Det har også blitt noen kamper for Lillehammer i GET-ligaen, så til tross for at han kun er 24 år, er det en spiller med erfaring som til høsten skal ikle seg Gjøvik-drakta.


På spørsmål om hvorfor han nå velger å komme til Gjøvik, har spilleren følgende å si.


- Har hatt noen gode samtaler med Patrik og de har vist at de virkelig ønsker meg i Gjøvik! Jeg har stor tro på prosjektet her og hadde lyst til å være med på det. Samtidig blir totalpakken veldig bra for min egen del med at jeg kan begynne på studier i tillegg.


- Forventningene mine er at vi skal kjempe i toppen og krige om en kval.plass. Det ser ut som det blir et bra lag og jeg har stor tro på at dette kan bli en morsom sesong for Gjøvik!


Trener Patrik Bäärnhielm er også godt fornøyd med sin siste forsterkning.


- Engesveen er en målscorer som har spilt de siste to sesongene i GET-ligaen, men har kanskje ikke fått helt den spilletiden han trengte der. Han kommer til å tilføre laget vårt mye offensivt.


- Også er det alltid moro å ta inn spillere fra regionen, avslutter han.


Comments


bottom of page