top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png

Joacim Eriksson Rostad tilbake til Gjøvik Hockey

Etter to sesonger i Nidaros har Joacim Eriksson Rostad valgt å komme tilbake til Gjøvik Hockey foran kommende sesong.

Joacim har 120 kamper i Gjøvik-drakta tidligere, fordelt på fire fulle sesonger og noen kamper gjennom samarbeidsavtalen med Lillehammer. Den hardtarbeidende trønderen har gjort 77 poeng på 186 kamper i 1. divisjon fordelt på Nidaros og Gjøvik.


-Jeg valgte Gjøvik fordi jeg følte meg veldig ønsket der etter flere telefonsamtaler med Anton og det opplegget han presenterte. Jeg forsto det sånn at han ville ha hit de rette personene både på og av isen og at han legger litt tid i det å hente spillere. Etter disse samtalene så fant jeg ut vi hadde ganske likt syn på hockey og på hvordan ting skal være, sier Joacim selv.


-Forventingene mine til sesongen er at vi skal være et lag i toppen av 1 div. og å være med å kjempe om opprykk. For min egen del er det å bidra med den defensive delen, undertall, være hard å møte, samtidig som jeg vet jeg har mer å gå på offensivt og håper at jeg kan få gjort det i Gjøvik-drakta til vinteren, avslutter han.


Hovedtrener Anton Säll Karlsson er også fornøyd med å få Joacim tilbake til Gjøvik.


-Joacim er en ærlig spiller. Det føles som man alltid vet hva man får av Joacim. Han er 100% på i alle situasjoner og kommer til å bidra med sin fysiske- og energiske spillestil. Han kommer til å være veldig viktig i undertall ettersom han er en spiller som virkelig ofrer seg når det kommer til å blokkere skudd. Vi håper å sette Joacim i en tydelig rolle der han får gjøre det han er best på, men samtidig utvikle og bidra i spillet mer likt det han har gjort i Gjøvik-drakta tidligere, sier Anton.


Joacim er en spiller som setter laget først alltid og har en innstilling som vi verdsetter høyt. Velkommen tilbake, Joachim! 

Kommentare


bottom of page