top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Jubileumssesong for Gjøvik Hockey

Gjøvik Hockey fyller 30 år i høst. I den forbindelse så har vi valgt å være litt nostalgiske, og skal spille i drakter inspirert fra den klubben brukte i sine første år. Vi har også laget en jubileumslogo som skal benyttes.


Som mange kanskje husker, var drakten blå, med hvitt og rødt. Litt etter tusenårsskifte kom gulfargen inn i stedet for den røde, og omtrent samtidig fikk klubben logen med mammuten i. Drakten skal kun benyttes av A-laget, og de skal kun spille i den denne sesongen for å markere 30-årsjubileet.


Slik ser drakten ut på tegnebrettet. Følg med utover dagen for å se hvordan det endelige resultatet har blitt. Saken fortsetter etter bildet...

I forbindelse med jubileet har vi også laget en jubileumslogo. Denne vil vi benytte i flere sammenhenger enn kun på A-lagsdrakten. Logoen er i hovedsak inspirert av klubbens originale logo (se nederst), men også elementer fra den nåværende logoen er tatt inn. Logoen kommer i tre varianter, for å fungere i forskjellige sammenhenger.Klubbens originale logo:

Klubbens logo i dag:407 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page