top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Kalle Rode klar for Gjøvik Hockey

Backen som opprinnelig er fra Sarpsborg sluttet seg til laget like før Covid19-smitte satte laget i karantene, og melder overgang fra Haugesund foran siste del av sesongen.

Kalle Rode i aksjon for Haugesund mot Gjøvik tidligere denne sesongen. Foto: Dan K. Reinli
Kalle Rode i aksjon for Haugesund mot Gjøvik tidligere denne sesongen. Foto: Dan K. Reinli

Kalle har spilt for Haugesund i 1. divisjon de to siste sesongene, og kommer da til Gjøvik med 48 kampers 1. divisjonserfaring. På disse kampene har han gjort 12 poeng. I 2016 spilte han ungdoms-OL på Lillehammer for Norge med U16-landslaget. Sparta Sarpsborg er moderklubben til backen, som er en spennende tilvekst for Gjøvik.


- Kalle er en fysisk sterk back med bra defensivt spill som sin største kvalitet. Han er ung (2000-modell) og ambisiøs, så når han var ledig på markedet passet det bra for oss å få han inn, sier trener Patrik Bäärnhilem.


Spilleren selv ser også frem til å fullføre sesongen i Gjøvik, og har fått et godt inntrykk så langt.

- Jeg har valgt å komme til Gjøvik fordi jeg trenger å utvikle meg mer som en toveis back. Jeg har vært i kontakt med Patrik og tror at det er noe jeg kan få til her i Gjøvik. Jeg har trent noen økter og føler at dette kan bli bra for min utvikling. Jeg har enda ikke vært i kamp, men det er noe jeg gleder meg til, sier spilleren selv.


- Gjøvik har også veldig gode treningsforhold og gjengen har tatt meg veldig godt imot! Gjøvik var derfor en fin klubb for meg nå, og jeg håper å kunne være med på å sende Gjøvik enda høyere på tabellen.


- Jeg ser veldig fram imot resten av sesongen, avslutter spilleren.

Comments


bottom of page