top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Knepen seier i tett oppgjør

Onsdagens oppgjør mot Lørenskog ble tett og jevnt, men Gjøvik trakk det lengste strået.


Det var to lag som etter hvert begynner å få godt med både is- og kamptid i beina som møttes denne onsdagen på Gjøvik. Jevnt og tett var det helt fra start, og det skulle ta drøyt 13 minutter før det første målet kom. 


Oscar German stod for 1-0 til Gjøvik, som hadde flest sjanser i en jevn 1. periode, men Lørenskog visste å utnytte muligheten når den kom, og 40 sekunder før pause utlignet bortelaget til 1-1. 


Midtperioden ble også jevn. Begge lag fikk forsøke seg i overtall uten uttelling, og begge lag fikk i veien ti skudd på mål i løpet av perioden, men mål ble det ikke, og lagene stod likt før den siste perioden. 


I den tredje perioden var det en stund jevn, men utover perioden var det gjestene som skapte flest sjanser. Til tross for det var det Gjøvik som skulle stå for det eneste målet. Leonards Rimjans sendte Gjøvik i føringen litt over midtveis i perioden, og da bortelaget ikke klarte å utnytte det spillemessige og sjansemessige overtaket dro Gjøvik i land seieren. 


– Det var bra drag i gutta, og jeg så mange bra tendenser. Vi ble litt passive mot slutten. Det kunne kostet oss seieren, men jeg synes vi vant en fortjent seier, sa trener Patrik Bäärnhielm til Oppland Arbeiderblad etter kampen. 


Nå venter ei uke med trening, før lagene møtes igjen på Lørenskog. 


12 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page