top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Lørenskog fungerte som festbrems

Med nærmere 1300 tilskuere på tribunen var det duket for fest i Fjellhallen søndag kveld, men serielederen fra Romerike stakk kjepper i hjulene for Gjøvik som måtte gå målløse av banen.

Gjestene fikk en drømmeåpning på kampen, og satte 0-1 allerede etter 23 sekunder. Dermed måtte Gjøvik jage helt fra start, noe de i den første perioden gjorde ganske bra. De skapte flere store sjanser, og kunne og burde utlignet til 1-1 på ett av sine 14 skudd, men pucken ville ikke i mål. Lagene gikk dermed til den første pausen på 0-1.


1279 tilskuere var på plass i Fjellhallen.

Midtperioden åpnet på mange måter ganske likt som den første. Bortelaget scoret tidlig (2:21), og virket etter dette komfortable med tomålsledelsen de innehadde. Gjøvik klarte ikke å skape like mye i midtperioden som i den første, og gjestene ledet fortjent 0-2 etter 2. periode.


I den tredje perioden var Gjøvik mer på offensiven enn i midtperioden, men til tross for at de vant skuddstatistikken 9-1 ble det ikke mål. De enrome sjansene var det også langt etter, mot et godt organisert og disiplinert Lørenskog, som viste hvorfor de innehar tabelltoppen i 1. divisjon. Gjestene fikk også sette 0-3 i det åpne Gjøvik-målet halvannet minutt før slutt, og punkterte med det kampen.


Nå venter et ti dager langt kampopphold før lagene møtes igjen på Lørenskog.


David Volf ble kåret til Gjøviks beste spiller.


Comments


bottom of page