top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Lørenskog stakk av med alle poengene

Gjøvik var gode i perioder, men over 60 minutter var gjestene det beste laget og vant fortjent.

Det åpnet ganske jevnt i Fjellhallen, men Lørenskog tok etter hvert initiativet i kampen, og etter snaut seks minutter tok de ledelsen. Gjestene var etter dette det beste laget, og kun et par gode involveringer fra Andreas Johansen i Gjøvik-målet hindret flere mål til bortelaget før den første pausen. Gjøvik klarte å heve seg litt de siste minuttene, men Lørenskog ledet 0-1 etter 1. periode.


I 2. periode kom Lørenskog ut i høyt tempo, og doblet fortjent ledelsen midtveis i periode. Gjøvik tok timeout, og så ut til å få bra svar på den. I minuttene etter var det nemlig hjemmelaget som var best, og både kunne og burde redusert. Blant annet hadde Joachim Engesveen et skudd i stolpen, og Gjøvik kom til et par veldig gode muligheter i et overtall fem minutter før pause. Uttellingen kom imidlertid ikke, og lagene gikk til pause på 0-2.


Også 3. periode åpnet i et relativt høyt tempo, men denne gangen var Gjøvik langt bedre med på notene. Først red Gjøvik av ett undertall, før Amund Nyland satte en redusering etter snaut fire minutter. Morgan Mathisen utlignet for Gjøvik ett snaut minutt senere, og plutselig var Gjøvik virkelig inne i kampen igjen.


Joacim Eriksson Rostad var nære å sette 3-2 kort tid etter utligningen, men i stedet var det bortelaget som skulle få 2-3 under ett minutt etter utligningen. Da de scoret 2-4 ett par minutter senere koblet de grepet om kampen. De la også på til 2-5 snaut åtte minutter før ordinær tid var over, og veien tilbake ble da for lang for Gjøvik.


Even Langdalen reduserte til 3-5 drøyt tre minutter før slutt, men Gjøvik kom aldri nærmere. Dermed tok Lørenskog med seg alle poengene fra Gjøvik denne kvelden, i en kamp hvor Gjøvik var gode når de var påskrudd, men ikke klarte å levere 60 gode minutter.


Nå venter en liten pause i kamper, før Gjøvik reiser til Halden for å møte Comet 10. oktober. Neste hjemmekamp spilles mot Ringerike onsdag 14. oktober klokka 14:00.


Du finner statistikk fra kampen her og tabell her.

Comments


bottom of page