top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Lørenskog vant sesongens første treningskamp

Etter kun tre dager på is fikk Gjøvik prøve seg mot fjorårets vinner av 1. divisjon.

Gjøvik åpnet positivt, og kom til noen gode muligheter tidlig. Da samme lag pådro seg en utvisning etter snaut tre minutter kom Lørenskog til noen gode muligheter, men etter hvert fikk Gjøvik god kontroll og red av. Kort tid etter fikk Gjøvik prøve seg med en spiller mer på isen. Det utnyttet gutta godt, og Eirik Myhre Slåsletten satte sesongens første mål.


Etter snaut 11 minutter fikk Lørenskog på nytt prøve overtallet. Nok en gang holdt Gjøvik unna, og var i stedet nære å legge på til 0-2 ikke lenge etter de var fulltallig.


Gjøvik skapte flere gode muligheter de påfølgende minuttene, men fikk ikke pucken forbi Lørenskogs målvakt. Lørenskog hadde også sine muligheter, men Wille Mattila hentet frem et par gode redninger. Halvminuttet før perioden var over fikk Gjøvik utvisning for å ha seks mann på is, men holdt unna til pause.


Midtperioden startet i undertall for Gjøvik, som nok en gang holdt unna. Gjøvik klarte ikke å utnytte sitt overtall like etter, før Lørenskog nok en gang fikk prøve seg med en mann mer. Denne gangen klarte de å utnytte muligheten, og pirket inn en retur til 1-1.


Kampen åpnet seg etter utligningen, og spillet bølget mer frem og tilbake med sjanser begge veier.


Snaut seks minutter før pause fikk Gjøvik spille overtall igjen, uten at det ble uttelling, i et overtall som aldri ble veldig farlig. I overtallet Gjøvik gikk like etter ble derimot farlig. Veldig farlig ved et par anledninger, men heller ikke denne gangen ville pucken i mål.


Flere mål ble det ikke i midtperioden, og lagene gikk til pause på 1-1.


3. periode bølger frem og tilbake de første par minuttene. Etter tre og et halvt minutt utnyttet hjemmelaget at Gjøvik rotet på vei frem, og satte 2-1.


Det fortsatte å være en åpen kamp etter målet, med sjanser begge veier, men Lørenskog var kanskje et lite hakk vassere de første 10 minuttene av perioden. De kunne fort økt til 3-1 da de kom to mot null, men avslutningen gikk utenfor mål.


Gjøvik hadde sine muligheter utover perioden, men fire minutter før slutt la Lørenskog på til 3-1 på en retur. Minuttet etter økte hjemmelaget til 4-1, og punkterte kampen. Gjøvik pådro seg også en utvisning like etter, men det ble ikke flere mål, og kampen endte dermed 4-1.


Etter tre dager på is var det alt i alt en del å ta med seg videre, og selvfølgelig litt å jobbe med. Nå venter halvannen uke med trening før samme lag kommer til Gjøvik 22. august.Comments


bottom of page