top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Lørenskog venter borte

Etter halvannen uke med spillefri skal laget denne uka ut i to bortekamper. Den første av de to er mot serieleder Lørenskog onsdag kveld.

Laget som rykket opp før denne sesongen har levert en solid åpning på sesongen, og står med 11 seire på sine 14 kamper. Det har i tillegg blitt ett overtidstap og to tap i ordinær tid. Laget er ungt med stort sett norske spillere, og har som nevnt levert solid. De har spilt smart, og klart å legge forhåndsfavorittene Ringerike og Comet Halden bak seg så langt.


Gjøvik har på sin side variert mer. Periodevis har det vært mye bra, men det har manglet litt, spesielt på uttelling, i en del kamper. På de 13 første kampene har det blitt 15 poeng, etter fire seire i ordinær tid, en seier på straffeslag, ett overtidstap og sju tap. Ett av disse sju tapene kom mot nettopp Lørenskog i forrige kamp, søndag 3. november hjemme i Fjellhallen.


Det blir ingen lett kamp i Lørenskog ishall onsdag kveld, men mulighetene for poeng er til stede. Om laget klarer å få hull på byllen fremover har de vist at de kan hamle opp med de fleste. Samtidig er det hjemmelaget som må sies å være favoritter, resultatene så langt i sesongen tatt i betraktning.


I tillegg til møtet i seriekampen for halvannen uke siden møttes de to lagene i to treningskamper. Det endte med en seier til hvert av lagene.

Comments


bottom of page