top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Lørenskog venter borte

Onsdag kveld reiser A-laget til Lørenskog hvor serielederen venter på motsatt halvdel.

Det nyopprykkede laget som spilte GET-liga for to sesonger siden og 2. divisjon i fjor, har hatt en knallsterk sesong i 1. divisjon, og leder serien fem poeng foran Comet Halden, som for øvrig har en kamp til gode på Lørenskog. Ned til Ringerike på 3. plass har Lørenskog en luke på 16 poeng, og selv om Ringerike har et par kamper til gode, har Lørenskog satt seg selv i en svært god posisjon før innspurten av årets 1. divisjon. Det er et ungt lag, men de har klart å være det mest stabile laget så langt. Nå som oppløpssiden nærmer seg blir det spennende å se om de holder koken helt inn, eller om helgens hjemmetap mot Hasle-Løren var begynnelsen på en litt tøffere innspurt.


Gjøvik vant en og tapte en mot Haugesund i helgen. I lørdagens oppgjør klarte Gjøvik å holde tett bakover, etter veldig disiplinert, godt og oppofrende forsvarsspill foran Wille Mattila. Søndag var ikke det defensive like godt, i det som endte med å bli en svært underholdende kamp hvor gjestene til slutt trakk det lengste strået og vant 4-6. Etter jul har Gjøvik i det store og hele vært bra, men det har vært noen unntak og litt svakere kamper. Skal det bli poeng i Lørenskog ishall onsdag, er det nok ingen tvil om at prestasjonen må være av de bedre på denne siden av nyttår, men om den er det, så har Gjøvik muligheter til å få med seg mer enn bare hockeybager på bussen hjem.


Det er duket for en tøff bortekamp, men det blir spennende å se om gutta kan levere en god prestasjon og få med seg poeng fra serielederen.


Kampen starter 19:00, og kan selvsagt følges på oa-tv og HockeyLive.

Comments


bottom of page