top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Lars Engen vender tilbake til Gjøvik

Etter å ha spilt ungdomshockey for Storhamar, har Lars Engen valgt å spille hockey på riktig side av Mjøsa kommende sesong.

Lars er 18 år gammel og har de siste årene spilt for Storhamar. Forrige sesong tilbragte han på U20-laget til Storhamar, etter å ha spilt for U18 før det. Til tross for noen år i Storhamar, er det Gjøvik som er moderklubben til Lars, og han har etter å ha begynt på hockeyskolen spilt yngres hockey til og med U13 for Gjøvik. At han nå velger å komme hjem er vi selvsagt veldig glad for.


- Vi syntes alltid det er gledelig når lokale gutter tar plass på A-laget, og er glade for at Lars kommer tilbake til Gjøvik nå. Han er en hardtarbeidende spiller som gir alt for laget, og vi er spent på å følge han over i seniorhockeyen, sier sportssjef Patrik Bäärnhielm.


- Jeg gleder meg veldig til å spille i Gjøvik. Det er jo moderklubben min, og det var her jeg begynte på hockeyskole, sier Lars selv.


- Det ble Gjøvik nå fordi jeg er ferdig med skolegangen på Hamar og skal ut i lærlingtiden på Gjøvik. I tillegg føler jeg meg klar for å prøve spill i 1. divisjon, og håper å ta steget til 1. divisjon og bidra i laget.


388 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page