top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Litausk forward klar for Gjøvik

Ett par dagers prøvespill endte med kontrakt ut sesongen for Lukas Žukauskas.

Det er en skøytesterk løper med spennende ferdigheter som nå har sluttet seg til Gjøvik-laget. Han kom på prøvespill tidlig i uka, og viste raskt at han ville bli en fin tilvekst. Etter å ha blitt enig med klubben om å signere for resten av sesongen gikk overgangspapirene raskt gjennom, og Lukas ville kunne spilt allerede i helgen mot Narvik. Når de kampene ble utsatt, er det Haugesund borte 13. og 14. november som blir hans første kamper i Gjøvik-drakta.


Lukas har denne sesongen vært i svenske Surahammars i HockeyEttan, etter å ha spilt i Kaunas Hockey i hjemlandet før det. I ungdomsårene spilte han flere sesonger i Sverige, og han har landskamper både på aldersbestemte landslag, samt A-landslaget til Litauen.


- Lukas kom til oss på try-out, men vi så etter to treninger at han ville ta en plass på laget. En skøytesterk forward som også kan spille center, og nå ser vi frem til å se han i kamp også, sier trener Patrik Bäärnhielm om spilleren.


- Vi har en del spillere ute med skader nå, så det var perfekt å få inn en forsterkning akkurat nå, avslutter han.


Spilleren selv er som nevnt allerede på plass på Gjøvik, og har fått et godt inntrykk så langt.


- Det er ei fin spillergruppe med hardtarbeidende gutter. Sammen skal vi jobbe for å komme til kvalifisering. Vi tar en kamp av gangen, sier Lukas selv.


Comments


bottom of page