top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png

Natanael Lindholm har signert en ettårskontrakt

Svensken er oppvokst rett over grensen fra Norge, nemlig Strömstad, men har nå valgt å krysse den for å bidra med sine offensive kvaliteter på løpersiden i Gjøvik Hockey.

Natanael som nevnt oppvokst i Strömstad hvor han har spilt for Lions HC. Han kommer nå senest fra Malmö Redhawks sitt J20-lag, etter å ha spilt U16, J18 og J20 for Rögle mellom 2019 og 2023 hvor han også var med å ta J18-bronse og J20-gull. Nå tar han altså turen til Gjøvik.


-Jeg har valgt å signere ettersom jeg har hatt en del venner som har spilt i Gjøvik og jeg har bare hørt positive ting om klubben. Det virker som en familiær og genuin klubb som ser alle individer og jeg ser fram mot å ta del i «Gjøvik-familien», sier Natanael.


-Mine forventninger for sesongen er at vi skal ta ytterligere steg fra den sterke sesongen som klubben hadde i fjor, og krige om plassen i den høyeste ligaen.


Hovedtrener Anton Säll Karlsson som selv har bakgrunn i Lions HC kjenner Natanael, og ser frem til å få han til Gjøvik.


-Natanael er en ung spiller som vi håper får en bra start på seniorkarrieren sin og med rett veiledning fra oss kan være med på å bidra med offensive kvaliteter. Han kommer fra samme sted som meg så jeg har hatt god oversikt på han over tid.


-Jeg har fulgt med på Natanael sin juniortid og han har en høy hockey-IQ. Han er en spiller som kan gi en ekstra dimensjon rundt målet til motstanderen og han har også gode avslutningsferdigheter, fortsetter Anton.


-Han er en blid gutt som bidrar med energi i garderoben og en personlighet som vi søker etter, sier hovedtreneren avslutningsvis.


Natanael er også i en prosess om å søke dobbelt(norsk) statsborgerskap.

Comments


bottom of page