top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Nidaros vant 0-3 i søndagens oppgjør

Etter en veldig sterk forestilling mot Nidaros lørdag satt ikke ting like godt søndag, og dermed stakk trønderne av med poengene i helgens andre kamp.

De første minuttene var innholdsrike med noen store sjanser begge veier. Blant annet et Nidaros-skudd i stolpen og et Gjøvik-skudd som nesten fant veien forbi målvakt etter å ha passert mye trafikk foran mål. Etter seks minutter kom også kampens første scoring, da et skudd passerte Wille Mattila i Gjøvik-målet som var godt tildekket av spillere fra begge lag.


Gjøvik fikk muligheten i overtall kort tid senere, og hadde blant annet et skudd i stolpen, men fikk ikke mål. Nidaros var også farlig frempå da de fikk et brudd og kom alene gjennom. Wille Mattila vartet opp med en god redning, og holdt stillingen på 0-1.


Det var en jevn 1. periode hvor det kunne blitt flere scoringer, men stolper og målvakter stod i veien, og lagene gikk til pause på 0-1.


Gjøvik åpnet midtperioden med en utvisning, og fikk litt trykk mot seg. De red av den, men pådro seg en ny ikke lenge etter. Denne gangen ble ikke Nidaros-trykket det samme, og Gjøvik kom helskinnet fra undertallene. Utover perioden klarte hjemmelaget også å flytte spillet mer opp i banen. Et par overtall fikk Gjøvik også prøve seg i, men til tross for et visst overtak i banespillet ble det ikke de helt store sjansene og heller ikke mål, og lagene gikk til 2. pause på 0-1.


Hjemmelaget var mest offensive de første minuttene av 3. periode, og kom til flere sjanser. Etter hvert også et par store sjanser, men pucken ville ikke forbi Nidaros sin målvakt.


Tendensen fortsatte utover perioden, men Nidaros var farlige ved et par anledninger de også. Klokka gikk fort for Gjøvik, som jaget utligning. Enda dårligere tid fikk de da Nidaros gikk opp i 0-2 snaut fem minutter før 3. periode var over. Ett drøyt minutt senere la de også på til 0-3, og punkterte kampen.


Dermed ble det en seier på hvert lag i helgens oppgjør. For Gjøvik venter ei uke med trening, før Furuset borte står for tur søndag 15. desember.Joacim Eriksson Rostad ble kåret til Gjøviks beste spiller.

Comments


bottom of page