top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

NIHF: Trening på hjemmebane

Norges Ishockeyforbund har publisert et opplegg på sine hjemmesider, med tips til trening som kan gjøres hjemme i den spesielle situasjonen vi nå er oppe i.

Det er opplegg tilpasset alder, og det er delt inn i kategoriene styrke, spenst, utholdenhet, hurtighet, bevegelighet, koordinasjon, teknisk trening og familietrening. Det er mange gode tips, og vi oppfordrer til å hente inspirasjon her. Kanskje hele familien kan ta ei økt sammen?


"Ishockeysesongen ble dessverre avsluttet brått og tidligere enn vi ønsket. Avgjørelsen var både klok og nødvendig. I slike situasjoner kommer alltid hensynet til den enkeltes helse, og ikke minst LAGET først. Det er vi vant til fra idretten vår.


Vi i ishockeyfamilien er gode lagspillere, vi skal bidra i den store dugnaden dette krever, og vi skal følge myndighetenes råd. På den måten skal sesongens viktigste kamp vinnes. ​

​Samtidig ønsker vi, selv i disse utfordrende tider, å bidra til at hverdagen kan bli både aktiv og inspirerende. Vi vil i dagene fremover publisere ulike tips og råd på hvordan hele familien kan delta aktivt sammen i både lek og trening. Øvelsene vil ha innslag av sosialt samvær, mestring, konkurranser og trening som de fleste kan delta på, enten som deltaker, medspiller eller mostander."Comments


bottom of page