top of page
  • Admin

NIHF: Trening på hjemmebane

Norges Ishockeyforbund har publisert et opplegg på sine hjemmesider, med tips til trening som kan gjøres hjemme i den spesielle situasjonen vi nå er oppe i.

Det er opplegg tilpasset alder, og det er delt inn i kategoriene styrke, spenst, utholdenhet, hurtighet, bevegelighet, koordinasjon, teknisk trening og familietrening. Det er mange gode tips, og vi oppfordrer til å hente inspirasjon her. Kanskje hele familien kan ta ei økt sammen?


"Ishockeysesongen ble dessverre avsluttet brått og tidligere enn vi ønsket. Avgjørelsen var både klok og nødvendig. I slike situasjoner kommer alltid hensynet til den enkeltes helse, og ikke minst LAGET først. Det er vi vant til fra idretten vår.


Vi i ishockeyfamilien er gode lagspillere, vi skal bidra i den store dugnaden dette krever, og vi skal følge myndighetenes råd. På den måten skal sesongens viktigste kamp vinnes. ​

​Samtidig ønsker vi, selv i disse utfordrende tider, å bidra til at hverdagen kan bli både aktiv og inspirerende. Vi vil i dagene fremover publisere ulike tips og råd på hvordan hele familien kan delta aktivt sammen i både lek og trening. Øvelsene vil ha innslag av sosialt samvær, mestring, konkurranser og trening som de fleste kan delta på, enten som deltaker, medspiller eller mostander."58 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page