top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Niklas Sundfors klar for Gjøvik Hockey

Finnen som spilte halve forrige sesong for Grüner i GET-ligaen skal kommende sesong spille for Gjøvik.

Det er en center som vi håper og tror skal bidra både fremover og bakover på banen som nå er klar for Gjøvik. 25-åringen leverte sju poeng på 18 kamper for Grüner i GET-ligaen forrige sesong. Før dette har han foruten en halv sesong i HockeyEttan i Sverige spilt i hjemlandet. De siste sesongene har han spilt for JHT i Suomi-sarja. Totalt har han 71 poeng på 66 kamper i den ligaen.


- Jeg ønsket å spille utenlands og fikk nyss i at det var en mulighet for å komme og spille i Gjøvik. Hørte mye bra om klubben og jeg satt igjen med en god følelse etter at jeg snakket med treneren, sa den nye Gjøvik-spilleren da vi snakket med han.


- Spilte for Grüner forrige sesong, og det etterlot et godt bilde av Norge og hockeyen her. Også ble jeg imponert over hvor vakkert land Norge er, fortsatte Niklas.


Vi ba han til slutt beskrive seg som spiller.

- Jeg ser på meg selv som spillende center som jobber bra begge veier, og både kan spille frem andre og gjøre mål selv.


Trener Patrik Bäärnhielm er også fornøyd med å få Niklas inn i laget.


- Niklas er en spiller som har produsert bra hjemme i Finland og spilte toppseriehockey med Grüner forrige sesong. Vi ser på han som en spiller som skal være med å dra hele laget fremover, sier trener Patrik Bäärnhielm.PS: Eemeli Skantz kommer ikke til Gjøvik allikevel. Som følge av jobbsituasjonen (fast jobb i Finland), så har klubb og spiller kommet til enighet om at Eemeli ikke kommer til Gjøvik.


Commentaires


bottom of page