top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Ny målvakt klar

Vi avslutter arbeidsuka med å bekrefte at Alexander Johansson er klar for Gjøvik Hockey.

Foto: Nybro Vikings
Foto: Nybro Vikings

Den snart 24 år gamle målvakten kommer fra den svenske klubben Borlänge som spiller i HockeyEttan. Her har han også spilt for Nybro Vikings, og har til sammen 114 kamper og en redningsprosent på 91,5 i divisjonen. Før oppholdene i Borlänge og Nybro Vikings spilte han juniorhockey i HV71, hvor han også delvis var med SHL-laget ett par sesonger. Med andre ord en målvakt som har fått mye erfaring til tross for sin fortsatt lave alder.


- Jeg ville ha en ny utfordring, og har alltid hatt lyst til å teste Norge, og da sjansen med Gjøvik dukket opp passet det meg bra. Fikk et inntrykk av en profesjonell klubb og det blir moro å komme til et nytt sted, sier spilleren selv.


- Håper å spille mye og hjelpe laget med å få en så lang sesong som mulig, avslutter Alexander.


Også Gjøviks trener, Patrik Bäärnhielm, er fornøyd med den siste tilveksten.


- Alexander er en målvakt med bra erfaring til tross for at han ikke har fylt 24 år. Han har hatt juniorårene i HV71 sitt system, hvor han også var med elitelaget delvis ett par sesonger, sier treneren.


- De siste årene har han spilt mye og fått mange kamper, og vi ser frem i mot å få han til Gjøvik kommende sesong, avslutter treneren.


Du finner mer info om Alexander på EliteProspects.

583 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page