top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Oscar Germàn resignert

Nok en spiller har forlenget sin kontrakt med Gjøvik Hockey, og Oscar er dermed klar for sin tredje sesong.

Det jobbes godt med spillerstallen om dagen, og et mål for lagbygget er kontinuitet. Derfor er det svært gledelig at også Oscar Germàn har forlenget sin kontrakt med Gjøvik. Den 23-årige backen som kom for to år siden har hatt en fin utvikling, og levert svært solid spill. Forrige sesong ble det 11 poeng på 36 kamper, i tillegg til oppofrende spill i egen sone. Oscar spilte ungdomshockey på Lillehammer, før han tok turen til Sverige, hvor han spilte 2016/17 og 2017/18-sesongen. Fra 2018 har han vært Gjøvik-spiller, og det blir han altså nok en sesong.


- Jeg har valgt å fortsette i Gjøvik fordi det skjer mye spennende kring klubben nå som jeg har lyst å være med på. En annen viktig faktor for meg er at det gis en god mulighet å kombinere jobb og idrett på et høyt nivå, sier Oscar.


- Jeg trives også veldig godt i klubben, og vi er en herlig gjeng. Jeg føler vi er klare for å kunne ta enda et steg til neste sesong, og være med å kjempe om en kvalik-plass. Gleder meg til enda en ny sesong!


Også Ketil Heidenberg gleder seg til ny sesong, og er glad for at Oscar blir med videre.


- Oscar er klar for sin 3 sesong i Gjøvik drakta, og har vist en fin utvikling. Oscar er en tøff back som alltid går «all inn», og slike spillere er det alltid viktig å ha i laget, sier Ketil.

Comments


bottom of page