top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Patrik Bäärnhielm slutter i Gjøvik Hockey

Fredag 30. juni meddelte Patrik Bäärnhielm at han ønsker å slutte i Gjøvik Hockey etter seks år, da han har fått ny jobb i Lillehammer Ishockeyklubb som markeds- og arrangementssjef.

Gjøvik Hockey har tatt store steg, både på og utenfor isen, i perioden Patrik har tilbragt i klubben. Patrik har vært markedsansvarlig hele veien, kombinert med trener og etter hvert sportssjefsjobb. Han har lagt ned en enorm innsats for klubben.


- Jeg har fått en spennende jobb som også passer familiesituasjonen bra, sier Patrik som bor på Lillehammer.


- Det er klart det er tungt å forlate Gjøvik etter seks år og i fasen hvor vi bygger klubb, men på et personlig plan er det bra med nye utfordringer, og det var kanskje tiden for det nå. I rollen som markeds- og arrangementssjef blir det mange nye utfordringer, samtidig som jeg kan ta med meg mange erfaringer fra Gjøvik.


- Jeg ser på det slik at jeg bytter en veldig bra jobb med en unik sjanse på høyeste nivå i vår sport, og det er ingen dramatikk i dette. Gjøvik fortsetter reisen mot eliteseriespill, avslutter Patrik som kommer til å jobbe en periode til, og det blir en god overgang til høsten.


Styrets leder, Erik Bratlien, ønsker på vegne av klubben å takke Patrik for innsatsen.


- Patrik har i seks år vært en markant person i Gjøvik hockey med klare visjoner og et brennende engasjement for hele klubben. Han har vært en viktig brikke i vårt arbeid med å utvikle og bygge opp Gjøvik Hockey til det det er i dag! Jeg vil på vegne av styret i Gjøvik Hockey takke Patrik for innsatsen han har lagt ned og ønske han lykke til på Lillehammer.


Comments


bottom of page