top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Poenget glapp åtte sekunder før slutt

Gjøvik leverte en ny god kamp mot Lørenskog og kjempet godt med sine 14 utespillere, men måtte til slutt se seg slått av serielederen.

Hjemmelaget var best innledningsvis, men det var på ingen måte noen enveiskjøring i Lørenskog ishall. Gjøvik hadde også sine sjanser, og spesielt rekka med Simen Hoel Johannessen, Eirik Myhre Slåsletten og Vetle Østrem Slasten viste mye positivt de første 20 minuttene. Begge lag hadde sine muligheter i overtall, men fikk ikke uttelling før pause, og dermed stod det 0-0 etter 1. periode.


2. perioden åpnet Gjøvik bra godt hjulpet av et overtall de tok med seg fra 1. periode. De klarte ikke å utnytte det, men etter drøyt tre minutter skulle Gjøvik allikevel få kampens første scoring. Joacim Eriksson Rostad skjøt pucken i vantet bak mål. Den kom ut igjen på motsatt side, og der stod Jan Robin Furuseth Lereng klar til å sette den i mål.


Lørenskog pådro seg et par utvisninger uten at Gjøvik klarte å utnytte overtallene. Hjemmelaget var nærmere scoring enn Gjøvik til tross for en spiller mindre på is. Til tross for at overtallet ikke fungerte, leverte Gjøvik mye bra de første 8-9 minuttene av 2. periode. I stedet for at Gjøvik doblet ledelsen fikk imidlertid Lørenskog litt for enkelt komme tilbake til 1-1 etter ni minutter. Kun 18 sekunder senere scoret Lørenskog nok en gang, og hadde plutselig snudd kampen. Da Gjøvik pådro seg et par utvisninger på rappen ikke lenge etter og Lørenskog fikk spille fem mot tre ett drøyt minutt kunne det se ut til at Gjøvik rotet bort muligheten denne kvelden i løpet av noen minutter. Hjemmelaget hadde en puck i mål, men heldigvis for Gjøvik ble målet annullert, og 2-1 stod seg. De siste minuttene av 2. periode var preget av mange utvisninger, men ingen av lagene fikk flere mål i en periode som avsluttet litt ampert.


Hjemmelaget åpnet 3. periode med et par overtallsspill, men fikk ikke til all verden. Ut over perioden var det jevnt i banespillet. Gjøvik fikk også en mulighet i overtall etter drøyt seks minutter. Dette overtallet var ikke all verden å skrive hjem om, men da de noen minutter senere fikk prøve seg igjen kom utligningen. Nok en gang var det Jan Robin Furuseth Lereng som var sist på pucken, og lagene var like langt ni minutter før 3. periode var over.


Det var ganske jevnspilt de siste minuttene, men hjemmelaget hadde et lite overtak. Gjøvik kjempet imidlertid godt, og fikk noen overganger. Da tiden var i ferd med å renne ut, og det kun gjenstod åtte sekunder av 3. periode klarte Lørenskog allikevel å avgjøre kampen til sin fordel. Gjøvik prøvde å ta ut keeper for å svare, men åtte sekunder var rett og slett ikke nok tid. Dermed stakk hjemmelaget av med alle poengene i en kamp hvor Gjøvik virkelig kjempet for poeng, og var svært nære å få med seg minst ett.


Nå er det 11 dager til neste kamp, som er borte mot Hasle-Løren, før to hjemmekamper den påfølgende helgen. Først er det Bamsekamp mot Tønserg lørdag 29. februar, før Haugesund kommer på besøk i sesongens siste hjemmekamp søndag 1. mars.Even Langdalen ble kåret til Gjøviks beste spiller.

Commentaires


bottom of page