top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Ringerike kommer på besøk

Lørdag spiller Gjøvik Hockey sesongens andre hjemmekamp i 1. divisjon. På motsatt halvdel står Ringerike som også var motstander på Hønefoss onsdag.

Den kampen endte med 4-2 til Ringerike, i det som var en jevnspilt kamp, men som Ringerike avgjorde med å sette 4-2 i åpent mål på tampen. Det var ikke ufortjent at hjemmelaget stakk av med alle poengene, men kampen kunne bikket begge veier. Etter kampen mente trener Patrik Bäärnhielm at det var mye positivt å ta med seg.


- Ringerike hadde mange flere skudd på mål enn oss, men de fleste ufarlige. Jeg synes også vi var farlige på de sjansene vi produserte, uten bestandig å lykkes. Men vi tar med oss mye positivt fra denne kampen. Det var absolutt den beste prestasjonen vår hittil i sesongen, sa trener Bäärnhielm til Oppland Arbeiderblad.


Gjøvik har åpnet sesongen med en seier og ett tap mot Nidaros, seier over Tønsberg og tap mot Ringerike. Det gir fem poeng så langt, og en 4. plass på tabellen. Ringerike har åpnet med to seire mot Lørenskog, tap mot Furuset og seier over Gjøvik. Før seriestart var de ansett som en av favorittene, og har så langt ikke gjort mye for å endre på den oppfatningen, med ni poeng på fire kamper og tabelltopp.


Ringerike er som nevnt en av forhåndsfavorittene, men det er absolutt muligheter for Gjøvik til å få med seg poeng i returoppgjøret lørdag.


Det er gratis inngang for alle studenter, og vi oppfordrer til å invitere med deg noen på kamp. Kampstart i Fjellhallen er 15:00, og kampen kan du se på OA-tv.


Siden Gjøvik rykket opp igjen til 1. divisjon har lagene møttes ni ganger. Ringerike har vunnet samtlige oppgjør, foruten siste kamp før Ringerike rykket opp til GET-ligaen som Gjøvik vant i spilleforlengelse.

Comentarios


bottom of page