top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Sebastian Labori Christiansen klar for Gjøvik

Løperen som forrige sesong spilte for Grüner i Fjordkraft-ligaen, skal kommende sesong spille for Gjøvik.

Sebastian er fra Halden, men spilte i ungdomsårene for Sparta Sarpsborg, hvor han også fikk prøve seg på øverste nivå i både 2019-20, 2020-21 og 2021-22 sesongen. Han har i tillegg kamper for både Tønsberg og Comet Halden i 1. divisjon i denne perioden, før han gikk til Grüner på slutten av 2021-22 sesongen. Også forrige sesong tilbragte han som nevnt i Grüner, hvor han gjorde 11 poeng på 34 kamper. Til sammen står Sebastian bokført med 92 kamper på øverste nivå i Norge. Han har i tillegg landskamper på både U16 og U18 for Norge.


Foran kommende sesong har Sebastian valgt å komme til Gjøvik, noe vi selvsagt er godt fornøyd med.


- Jeg valgte Gjøvik fordi jeg rett og slett har hørt mye bra om klubben og om gjengen rundt laget. Samtidig føler jeg at jeg kan bidra til laget.


- Forventningene mine er at vi som lag skal levere en så bra sesong som mulig, og komme lengst mulig. Det må være målet, avslutter spilleren selv.


Sportssjef Patrik Bäärnhielm er godt fornøyd må å ha fått inn Sebastian, og tror Gjøvik kan være et bra sted for han å utvikle seg videre.


- Sebastian er et stort talent, som ikke helt har fått ut det han kan på seniornivå, så perfekt at han kommer til oss for en litt ny start.


- Vi håper han kommer til å vokse både som spiller og menneske, og forstå hva som skal til for å få ut hans fulle potensial.


Du finner Sebastian på EliteProspects her.


Comments


bottom of page