top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Seier i første hjemmekamp

Det løsnet skikkelig i 2. periode for Gjøvik, og etter det var det aldri noen tvil om hvor poengene skulle ende.

Gjøvik fikk en veldig god start på kampen. Før det var spilt to minutter hadde Joacim Eriksson Rostad sendt hjemmelaget opp i føringen. Et hjemmelag som bygget på målet og var det beste laget de første 20 minuttene. Til tross for at de vant skuddstatistikken 19-4 ble det ikke flere mål.


I midtperioden skulle historien bli en ganske annen. Før det var spilt ti minutter scoret Gjøvik fire ganger. Christopher van Doorn, Lauri Viitanen, Sander Olsen og Daniel Karlsen Stensrud scoret målene. 6-0 kom like etter halvspilt periode, da Lauri Viitanen scoret sitt andre for dagen, og Gjøvik hadde koblet skikkelig grep om kampen. Furuset reduserte en gang, men Gjøvik hadde full kontroll på kampen inn til den andre pausen.


3. periode ble ikke spesielt severdig, da kampen bar skikkelig preg av å være avgjort. Fem minutter før signalet gikk la Sander Olsen på til 7-1, som også ble sluttresultatet.


Etter kampen tok vi en prat med Lauri Viitanen som spilte sin første hjemmekamp i Gjøvik-drakta. Han benyttet anledningen til å levere en god kamp, toppet med to mål.


- Etter et kjedelig tap i Haugesund klarte vi å slå tilbake og få den første seieren. Det er selvsagt godt. Samtidig ser man at vi har litt å gå på når det gjelder å prestere jevnt. Etter den 2. perioden døde kampen, og der har vi litt å jobbe med. Vi må fortsette å pushe i 60 minutter og ikke se på tavla.


Finnen noterte seg som sagt for sine to første mål i Gjøvik-drakta, men var mest opptatt av hva laget presterte.

- Det er selvsagt godt å score et par mål, men det aller viktigste er lagets prestasjon, og hva vi som lag kan prestere kamp etter kamp.


Vi spurte Lauri hva han tenkte foran kommende helg, hvor Gjøvik spiller borte mot Tønsberg lørdag og hjemme mot Nidaros søndag.

- Det er bare moro at vi har to kamper til helga. Vi må ta en kamp av gangen, og fokusere på hva vi gjør bra, samtidig som vi må fortsette å jobbe med og bli bedre. Det er en lang sesong og det er en prosess. Vi må sørge for å holde fokuset på det vi kan gjøre noe med og jobbe videre.


- Det var hyggelig å se Gjøvik-publikummet i dag, og jeg håper å se mange av dere igjen på søndag, avsluttet Lauri etter sin første hjemmekamp.


Vi sier som Lauri, at vi håper å se mange av dere på søndag. Billetter kan du kjøpe her.Commentaires


bottom of page