top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Seier i Tønsberg

Det var ikke den peneste hockeykampen, men Gjøvik gjorde det viktigste og kunne ta med seg tre poeng i bagen hjem til Gjøvik.

Den 1. perioden i Tønsberg ishall var ikke all verden å skrive hjem om. Det var tett og jevnt, som man hadde forventet på forhånd. Hjemmelaget var kanskje et lite hakk hvassere, og fikk også prøve seg i overtall, uten at det ga uttelling. Heller ikke Gjøvik fikk uttelling på noen av sine sjanser, og dermed stod det 0-0 etter de første 20 minuttene.


Midtperioden ble litt mer severdig. Det var fortsatt jevnt, og etter snaut seks minutter tok hjemmelaget ledelsen. Daniel Karlsen Stensrud og Gjøvik svarte kun to minutter senere, og dermed var lagene like langt. Utover siste halvdel av 2. periode tok Gjøvik mer og mer over, og var et hakk bedre de siste ti minuttene. Til tross for et par overtall, og noen gode muligheter fikk ikke Gjøvik uttelling, og lagene gikk til 2. pause på 1-1.


Gjøvik åpnet best i 3. periode, og fikk også uttelling før det var spilt fem minutter, da Joachim Engesveen satte 1-2. Utover perioden kom Tønsberg mer inn i det, men det var allikevel Gjøvik som skulle score det neste målet. Christopher van Doorn var sist på pucken, og ga Gjøvik en tomålsledelse med drøyt seks minutter igjen å spille.


De siste minuttene av kampen skulle bli spennende, da Gjøvik pådro seg to utvisninger på rappen med rundt to minutter igjen å spille. Tønsberg tok ut målvakt, og spilte seks mot tre. Hjemmelaget jublet for redusering på et tidspunkt, men dommeren markerte kontant for at det ikke var mål. Nærmere kom ikke Tønsberg, og dermed sikret Gjøvik seg tre nye poeng.


Allerede søndag er det ny kamp, da Nidaros kommer på besøk i Fjellhallen klokka 17:00. Følg linken her for billetter. Om ikke alle går på forhåndssalg selges det billetter i døra.


Du finner statistikk fra lørdagens kamp her og tabell her.Comments


bottom of page