top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Seier over Hasle-Løren

Gutta leverte en veldig god bortekamp, og tok fortjent med alle poengene hjem til Gjøvik. I tillegg til å score fire mål fremover holdt de nullen bakover.

Gjøvik åpnet kampen godt, og da Eirik Myhre Slåsletten avsluttet et pent angrep til 0-1 etter drøyt seks minutter, var det ikke ufortjent. I en periode hvor begge målvakter fikk en del å ta seg av, ble det allikevel ikke flere mål, og lagene gikk til pause med Gjøvik i tet.


Midtperioden åpnet Gjøvik klart best. Et bra overtallsspill tidlig ga ikke tellende resultat, men da Gjøvik fikk muligheten på nytt midt i perioden ble historien en annen. Gjøvik fikk spille fem minutter i overtall, som følge av at en av hjemmelagets spillere fikk en tidlig dusj. Robin Sakshaug fikk æren av å sette 0-2 for Gjøvik. I en periode som Gjøvik vant skuddstatistikken hele 3-13 ble det allikevel ikke flere mål.


I 3. periode viste Hasle-Løren bedre takter. Det var de som hadde det største presset, men Gjøvik holdt stand. Med drøyt fem minutter igjen å spille var hjemmelaget i overtall, men Gjøvik fant en åpning, og plutselig var Daniel Karlsen Stensrud alene gjennom med keeper. Han gjorde ingen feil, og Gjøvik ledet 0-3.


Hjemmelaget klarte aldri å komme nærmere, og i stedet punkterte Gjøvik kampen totalt da Sander Olsen fikk stå alene foran målvakt å avslutte til 0-4 minuttet før 3. periode var over.


Gjøvik kunne dermed ta med seg tre viktige, og ikke minst fortjente, poeng hjem etter en svært god bortekamp lørdag. Nå venter halvannen uke kampfri, før Furuset står for tur i Fjellhallen onsdag 28. oktober klokka 19:00.


Комментарии


bottom of page