top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Sesongens siste mot Lørenskog

Lørdag kveld møter vi Lørenskog for femte og siste gang denne sesongen, når en tøff bortekamp venter.


Onsdag leverte Gjøvik en sterk hjemmekamp mot serieleder Lørenskog, og vant til slutt 6-4 i en spennende hockeykamp. Når lagene møtes lørdag kveld regner vi med det er et revansjelystent Lørenskog på motsatt halvdel, samtidig som Gjøvik forhåpentligvis kan komme inn med selvtillit etter onsdagens kamp.


Lørenskog leder fortsatt serien med 82 poeng på 35 kamper. Comet Halden følger nærmest med 80 poeng på 33 kamper, mens Ringerike er det siste laget som er med i kampen om kvalifisering med 69 poeng på 32 kamper. Med andre ord har Lørenskog fortsatt god mulighet for kvalifisering, og de er absolutt med i kampen om seriemesterskapet. Laget har levert en svært solid sesong, med 27 seire (inkludert overtid) og åtte tap (inkludert overtid) som fasit. De har hatt et godt tak på Gjøvik frem til onsdag, som var sesongens første Gjøvik-seier innbyrdes.


Gjøvik ligger i skrivende stund på 6. plass på tabellen. Det er 18 poeng ned til Hasle-Løren på plassen bak, og ett poeng opp til Hagesund som har to kamper mindre spilt på plassen foran. Med andre ord er det muligheter for å klatre om innspurten er god. Like viktig er det at laget har vist et høyere toppnivå utover sesongen, og de gode prestasjonene har kommet oftere enn før jul. Vi krysser fingrene for gode prestasjoner både lørdag og i resten av innspurten, da kan det både bli flere poeng og gode opplevelser på tampen av sesongen.


Kampstart i Lørenskog ishall er 17:00 og kampen kan sees på oa-tv.

Comments


bottom of page