top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Simon Størseth til Gjøvik

Backen som spilte for Tønsberg forrige sesong melder overgang til Gjøvik.

Foto: Sofie Alexandra Kitterød
Foto: Sofie Alexandra Kitterød

Simon er trønder, og etter U16- og U18-spill for Nidaros reiste han til Hamar og Storhamar for å gå på Wang og kombinere skole og ishockey. Foran forrige sesong meldte han overgang til Tønsberg, hvor han fikk sin første sesong på seniornivå. 19-åringen som nå kommer til Gjøvik blir en fin tilvekst på backposisjon, og skal vi tro spilleren selv gleder han seg.


- Jeg gleder meg veldig mye. Har inntrykk av Gjøvik som en bra og profesjonell klubb som kan hjelpe meg med god utvikling framover. Det virker som et godt miljø å utvikles i.


- Samtidig fikk jeg positive inntrykk av klubben når jeg møtte de på isen forrige sesong, noe som gjorde at når jeg fikk muligheten til å komme til Gjøvik, var valget enkelt. Jeg har stor tro på at klubben kan komme langt denne sesongen, og jeg er klar for å gjøre mitt for å hjelpe laget. Tror dette kan bli en morsom sesong, avslutter han.


Trener Patrik Bäärnhielm er også fornøyd med å få Simon inn i stallen, som nå virkelig begynner å ta form.


- Simon er en godt trent back som har sin styrke i det defensive og fysiske spillet. Også han har gått gjennom Storhamar-systemet og fikk i fjor sin første seniorsesong i Tønsberg, sier treneren.


Vi ønsker Simon velkommen, og ser frem til å se han på isen til høsten.

コメント


bottom of page