top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Siste helg på hjemmebane for sesongen

A-laget spiller i helgen sine to siste hjemmekamper sesongen 2019/20. Motstandere er Tønsberg og Haugesund, og i lørdagens oppgjør mot Tønsberg er det bamsekamp.


Mer om bamsekampen kan du lese her, da vi i denne artikkelen vil fokusere på det sportslige. Vi starter med lørdagens motstander - Tønsberg. Laget som kom tilbake til 1. divisjon foran 2017/18-sesongen endte de to første sesongene etter opprykket med 7. plass. De ligger i skrivende stund på 8. plass, åtte poeng foran Furuset på 9. plass og 14 poeng bak Hasle-Løren på plassen foran. Tønsberg har kun igjen to kamper mot Gjøvik i seriespillet, før kvalifiseringsspill venter sammen med Furuset og Bergen (2. div). De tre skal spille om en plass i neste sesongs 1. divisjon. Det har vært en tøff sesong for Tønsberg, men de har i enkeltkamper levert godt mot flere av topplagene. Med andre ord er det ingen grunn til å forvente lett match for Gjøvik, som må levere en langt sterkere prestasjon enn mot Hasle-Løren på onsdag om det skal bli seier.


De innbyrdes kampene Gjøvik og Tønsberg i mellom har endt med to Gjøvik-seire og en Tønsberg-seier.


Haugesund venter søndag

Haugesund som venter på søndag er Gjøviks tabellnabo. Det nyopprykkede laget har levert en veldig solid debutsesong i 1. divisjon, ledet an av noen fantastiske enkeltspillere som har tapetsert pallen i poengligaen i 1. divisjon før de siste kampene. Laget innehar 5. plassen på tabellen med 51 poeng på 36 kamper, og har skapt problemer for alle lag de har møtt. Det er ingen grunn til å forvente noe annet enn en tøff kamp denne søndagen, noe det ble sist Haugesund var i Fjellhallen også. Akkurat som Gjøvik så spiller Haugesund kamp på lørdag, da de spiller mot Comet Halden borte.


De fire foregående kampene mellom Haugesund og Gjøvik denne sesongen har endt med tre Haugesund-seire og en til Gjøvik, i det som har vært fire spennende kamper.


Komentar


bottom of page