top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Siste treningskamp lørdag

Furuset venter i Oslo lørdag, i det som er generalprøven foran neste helgs serieåpning i Trondheim.

Onsdag var Gjøvik på Lørenskog. Det endte med oppkjøringens første tap. Lørenskog vant 6-4 i det som ikke var høstens beste kamp fra Gjøvik sin side. Lørdag kommer siste mulighet til å finslipe formen i kamp før Nidaros står på motsatt halvdel i serieåpningen 14. september.


Gjøvik har vunnet tre av fire kamper i oppkjøringen, og ser man bort fra kampen mot Lørenskog sist har godt defensivt spill lagt et godt grunnlag i alle kampene. Lørdag skal altså kampformen testes en siste gang, før kommende uke skal brukes på trening for å gjøre de siste justeringene.


Furuset har også vært motstander i treningskamp tidligere i høst. I det som var Gjøviks andre og Furusets første kamp for sesongen, endte det med 6-1 til Gjøvik. I den kampen var Gjøvik rett og slett et hakk bedre, men nå har Furuset fått mer is i beina, så det blir spennende å se lørdagens kamp.


Kampstart i Furuset Forum er 17:00, og kampen kan følges https://www.hockey.no/live/Schedule?date=06.09.2019&tournamentid=391580&teamid=188170

Comments


bottom of page