top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Sparebank1 Østlandet forlenger

Den nye sesongen er i gang, og en sentral brikke i arbeidet mot ny sesong er å få på plass samarbeidspartnere. Da er det svært gledelig at vår hovedsamarbeidspartner Sparebank1 Østlandet er med videre.

Annstein Ludvigsen (til høyre) for Sparebank1 Østlandet og Patrik Bäärnhielm for Gjøvik Hockey etter at en ny samarbeidsavtale er på plass.
Anstein Ludvigsen (til høyre) for Sparebank1 Østlandet og Patrik Bäärnhielm for Gjøvik Hockey etter at en ny samarbeidsavtale er på plass.

- Vi setter stor pris på samarbeidet med Sparebank1 Østlandet, og ser frem i mot å ta nye steg sammen med dem på laget, sier markedsansvarlig Patrik Bäärnhielm.


Sparebank1 Østlandet er norges fjerde største sparebank, og har hovedsete på Hamar, med kontorer i Innlandet (inkludert Gjøvik), Oslo og Viken (gamle Akershus). Banken tilbyr finansielle tjenester til privatpersoner, bedrifter, offentlig sektor og lag og foreninger. I tillegg til banktjenester tilbyr Sparebank1 Østlandet forsikring, eiendomsmegling, regnskap, leasing og annen finansiering.

コメント


bottom of page