top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Stein Andrè Hagen klar for Gjøvik Hockey

Mannen med flere sesonger for Lillehammer i EHL knyter på seg igjen skøytene for Gjøvik Hockey kommende sesong.

Stein André Hagen valgte å avslutte karrieren underveis i forrige sesong i Lillehammer Ishockeyklubb, da full jobb og ishockey ikke lot seg kombinere. Den 26 år gamle Hamar-gutten har bidratt for Lillehammer i EHL fra sin backposisjon de siste åtte sesongene. Underveis har han også hatt låneopphold hos Ringerike og Gjøvik i 2017-18 og 2018-19 sesongen. Stein Andrè har 39 kamper i Gjøvik-drakta fra før, og vi ser frem til at han nå gjenopptar karrieren hos oss.


Du har hatt et lite opphold i din karriere. Hva er det som nå gjør at du har valgt å starte opp igjen i Gjøvik Hockey?


-Etter at jeg sluttet så følte jeg raskt savnet etter hockeyen og det sosiale ved det å spille ishockey på et lag. Jeg spilte for Storhamar 2 for moro skyld for å holde meg i gang. Gjøvik legger til rette for at det er mulig å kombinere hockeyen med jobb, og da var det ikke så vanskelig å si nei.

 

Hva tenker du at du kan bidra med til laget både på og av isen med din erfaring?


-Jeg er en fysisk spiller med ålreite skøyteferdigheter. Mine styrker er den defensive delen av spillet, så jeg håper at jeg kan gå foran som et godt eksempel og vise min erfaring. 

 

Mål for kommende sesong?

 

-Mål for kommende sesong er at vi sammen som et lag skal gjøre det så bra som mulig. Personlig mål blir å komme opp på det nivået jeg var på, og forhåpentligvis utvikle meg enda mer. 

 

Hovedtrener Anton har følgende å si om den nyeste signeringen: 


-Jeg kjenner Stein André godt ettersom vi har samarbeidet under to sesonger tidligere i Lillehammer. Denne signeringen er jeg veldig fornøyd med da Stein André har ferdigheter jeg kjenner vi kanskje har manglet litt, sier Anton.


-Stein André er en skøytesterk back som er bra i en mot en og duellspillet. Han har et bra førstepass, og vi ønsker å utvikle hans ferdigheter med puck enda mer da jeg føler det finnes skills der som muliggjør dette.


-Erfaringen han har fra EHL tror jeg også kan hjelpe oss i å ta ytterligere steg, fortsetter Anton.


-Han er en person som bidrar med en god treningskultur og er en veldig målrettet spiller. Han er en fin fyr som kommer til å passe godt inn i den måten vi ønsker å bygge lag på i Gjøvik Hockey. 

Comments


bottom of page