top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Syljuåsen hockeyskole starter mandag 7. oktober

Det går fort til høstferien, og når den er over starter tradisjonen tro Syljuåsen hockeyskole. Vi har deltagere fra 3-4 år til 8-9 år, og tar i mot alle som vil prøve, både jenter og gutter!

Dette vil foregå hver mandag, med oppstart på is klokka 18:00. Det vil si at du bør ta sikte på å være i hallen mellom 17:30 og 17:45 dersom du må låne utstyr, noe du selvsagt får låne helt gratis.


Det blir grunnleggende opplæring i skøyteferdigheter, samt kølleteknikk. Fokus på mestring, lek og moro for alle i tilpassede grupper. Koordinasjon, balanse, fysisk styrke og utholdenhet vil alt trenes av å delta på hockeyskolen. 

Det er ikke noe problem om du har liten eller ingen erfaring, eller om du mangler utstyr. Vi låner ut nødvendig utstyr helt gratis. Man trenger som nevnt ikke noe utstyr for å delta på hockeyskolen, men det kan være lurt å ha med seg hansker eller votter. Vi har skøyter og hjelm som kan lånes av de som har behov for det. 


Det er helt gratis å prøve seg på hockeyskolen, og vi tilbyr to gratis prøvetimer!

Prisen for deltagelse denne høsten er 450 kr. Medlemskap på 100 kr kommer i tillegg. Medlemskap følger kalenderår, så om man har betalt dette tidligere i år trenger man ikke å betale dette nå. 


Påmelding gjøres ved å følge denne linken. Vi ber om at påmelding gjøres før oppmøte i hallen, både dersom du skal prøve og dersom du allerede nå vet du skal være med hele høsten.

Hva trenger du? - Vanter - Klær til å drive på isen - ikke full vinteroppkledning, men mer enn vanlig joggebukse - Drikkeflaske

Har du spørsmål om hockeyskolen, kan du ta kontakt på e-post post@gjovikhockey.no.

Commentaires


bottom of page