top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Tønsberg hjemme onsdag

Ei uke etter at Hasle-Løren ble slått hjemme er det duket for ny hjemmekamp. Denne gang kommer Tønsberg på besøk.

Foto: Dan K. Reinli

Laget som ligger på 8. plass hadde en tøff start på sesongen. De 14 første kampene ble spilt på bortebane som følge av at Tønsberg ishall ble oppgradert. Det ble allikevel noen poeng på veien, og laget har åtte poeng på sine 20 første kamper. En seier i ordinær tid, en seier på straffeslag, to tap på straffeslag og ett tap i spilleforlengelse er fasiten så langt. En av tapene på straffeslag kom på Gjøvik tidlig i sesongen.


Gjøvik har klart å løfte seg igjen de siste kampene, både med tanke på prestasjon og etter hvert også resultater. Det ble to seire mot Hasle-Løren (en i spilleforlengelse) etter to gode prestasjoner mot Lørenskog der poengene uteble. Før onsdagens kamper i 1. divisjon innehar Gjøvik 6. plassen med 20 poeng på 16 kamper. Det er 11 poeng opp til Nidaros på 5. plass, men trønderne har fire kamper mer spilt. Med andre ord har Gjøvik mulighet til å se oppover på tabellen dersom prestasjonene fortsetter å være gode fremover. Første mulighet er altså Tønsberg hjemme i Fjellhallen onsdag.


Siden begge lagene var tilbake i 1. divisjon i 2017 har de møttes ni ganger. Det har gitt fire Tønsberg-seire (to overtid/straffe) og fem Gjøvik-seire (to overtid/straffe).


Comments


bottom of page