top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Tønsberg venter borte i sesongens nest siste kamp

Vi regner med det blir like tøft som alltid når turen onsdag går til Tønsberg for sesongens nest siste kamp.

Selv om Tønsberg har slitt med å samle poeng så ofte som de nok kunne ønske seg, så er de et vanskelig lag å møte, spesielt borte. Laget ligger på 8. plass på tabellen, med 24 poeng på 39 kamper. De er med det klare for kvalifiseringsspill på hjemmebane mot Furuset, Bergen og Skien, hvor de fire lagene skal spille om en plass i neste sesongs 1. divisjon. På veien dit ønsker de garantert å spille på seg selvtillit, og all erfaring fra Tønsberg ishall tilsier at dette blir en tøff kamp. Gjøvik har vært i Tønsberg en gang tidligere i sesongen, noe som endte med Tønsberg-seier.


Gjøvik kommer fra ei bra helg på hjemmebane, spesielt med tanke på resultat. Lørdag ble nettopp Tønsberg slått 5-0, før Haugesund ble slått 8-7 påfølgende dag. Disse seks poengene førte Gjøvik opp på en 5. plass på tabellen før sesongens to siste kamper, fem poeng foran Haugesund på 6. plass. Det har vært en sesong preget av svingende resultater og prestasjoner, men etter jul har Gjøvik levert flere gode kamper. Om det leveres en god prestasjon i Tønsberg ishall onsdag kveld, kan det absolutt bli poeng med på bussen på vei hjem.


Gjøvik og Tønsberg har møttes fire ganger tidligere denne sesongen. Tre ganger på Gjøvik og en i Tønsberg. Alle kampene har endt med hjemmeseier så langt, så det blir spennende å se om Gjøvik kan bryte den trenden.


Kampen starter 19:00, og den kan selvsagt følges på HockeyLive og på oa.no.

Comments


bottom of page