top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Tabellnabo Haugesund kommer på besøk

Denne helgen er det duket for to tøffe oppgjør i Fjellhallen, da laget på plassen foran Gjøvik på tabellen kommer på besøk.


Helgens gjester har overrasket mange denne sesongen med flere gode resultater og en plassering på tabellen i trygg avstand unna kvalifiseringsspill om nedrykk. De har allerede sikret seg nok poeng til å unngå det, og ligger i skrivende stund 10 poeng nærmere kvalifisering om opprykk enn kvalifisering om nedrykk, da det er 20 poeng opp og 30 poeng ned. Med andre ord ligger Haugesund trygt plassert midt på tabellen. De har vunnet 16 (inkludert overtid) av sine 29 kamper, og har skapt problemer for de aller fleste lagene de har møtt. Med 16 seire har de naturligvis også slått mange, inkludert serieleder Lørenskog. Det er et godt hockeylag, men det er også verdt å trekke frem spesielt en spiller. Philip Åman er 1. divisjons suverent beste poengplukker med hele 94 poeng på 29 kamper. Det er 38 poeng mer enn de to neste på lista, som er Haugesund-spillerne Martin Lund og Juuso Valtteri Rämö.


Gjøvik har også hatt en fin utvikling på sesongen, og ligger på plassen bak Haugesund på tabellen, med fire poeng mindre. Siden nyttår har Gjøvik levert mye bra, spesielt hjemme, og det er vel i grunn kun forrige helgs hjemmekamp mot Hasle-Løren som har vært skuffende. Det har blitt fire av seks seire siden nyttår, og sju av de ti siste hjemmekampene er vunnet. Nå har laget hatt kampfri siden søndagens oppgjør. Etter å ha spilt seks kamper på 15 dager før dette var det nok godt for laget å få noen dager med trening igjen før helgens oppgjør. To oppgjør som blir veldig spennende, spesielt om Gjøvik ønsker å klatre på tabellen.


Det er duket for to tøffe kamper, og vi håper å se deg på tribunen. Lørdag slippes pucken 17:00, mens kampen på søndag begynner 14:00.


コメント


bottom of page