top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Tap mot Haugesund søndag

Hjemmelaget var best, og vant fortjent søndagens oppgjør 4-1.

Haugesund fikk en drømmestart på kampen, og satte 1-0 allerede etter 13 sekunder. Den gode starten bygde de videre på, og var det beste laget de første 5-6 minuttene, og etter drøyt sju minutter doblet hjemmelaget ledelsen sin.


Denne ledelsen tok de med seg inn til pausen, til tross for at begge lag fikk noen sjanser til å komme på måltavla, både i fem mot fem og overtall før periodesignalet gikk.


Gjøvik så friskere ut de første par minuttene av midtperioden, men litt før det var spilt to minutter måtte de ta turen i utvisningsboksen, og hjemmelaget fikk tilbake initiativet i kampen. Gjøvik red av både den og enda en utvisning, men midtveis i perioden kunne allikevel Haugesund øke til 3-0. Minuttet senere økte de til 4-0 på straffeslag, og det begynte å se tungt ut for et Gjøvik-lag som ikke hadde hatt noen god dag så langt i Haugesund.


To minutter senere reduserte Chrisopher Molthe van Doorn for Gjøvik i overtall, litt ut av ingenting. Dette ga litt ny liv til et Gjøvik-lag som så bedre ut i minuttene etter målet, men som ikke klarte å få flere pucker i mål før perioden var over, til tross for flere gode muligheter. Haugesund gikk der med til pause i en tremålsledelse.


Gjøvik så litt bedre ut også innledningsvis i 3. periode, og var nære en redusering etter to minutter av 3. periode, og enda nærmere et halvt minutt senere, men fikk ikke pucken i mål da heller. Haugesund klarte å ri av åpningen til Gjøvik, og fikk etter hvert veldig god kontroll på kampen, og klokka gikk fort i hjemmelagets favør.


Midtveis i perioden pådro Gjøvik seg en utvisning, og måtte bruke to minutter i egen sone, da de helst skulle forsøkt å komme litt nærmere i målprotokollen. Hjemmelaget fikk ikke uttelling, men det begynte å bli knapt med tid for Gjøvik. Haugesund pådro seg etter dette to utvisninger i løpet av ett drøyt minutt, og Gjøvik fikk drøyt 40 sekunder i fem mot tre, og fikk på mange måter en mulighet til å komme inn i kampen igjen. Dette overtallet var imidlertid betegnende for denne søndagen i Haugesund, hvor ting rett og slett ikke stemte for Gjøvik, som ikke fikk uttelling.


De siste minuttene av kampen bar preg av at kampen var avgjort, og det var ikke det helt store skrive hjem om noen av veiene. Kampen endte dermed 4-1, og lagene tar tre poeng hver i helgen.


For Gjøvik er neste kamp hjemme mot Narvik søndag 21. november.


Statistikk fra søndagens kamp finner du her.

Kommentare


bottom of page