top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Tap mot Lørenskog

Onsdagens oppgjør mot Lørenskog viste at det fortsatt er litt å jobbe med.


Lørenskog var det beste laget i 1. periode, og ledet 2-0 da perioden var halvspilt. Drøyt fire minutter før pause la de på til 3-0 på straffeslag, og Gjøvik hadde fått en skikkelig kalddusj i sesongens første bortekamp. David Volf reduserte for Gjøvik i overtall drøyt tre minutter før pause, slik at Gjøvik gikk til pause med en litt bedre følelse, men det var ingen tvil om at hjemmelaget var best de første 20 minuttene. 


Midtperioden ble enda mer målrik enn den første, men den ble jevnere. Først reduserte Eirik Myhre Slåsletten til 3-2 kun 1:13 inn i perioden, men Lørenskog scoret det neste, å gikk opp i 4-2 etter snaut fem minutter. 


Joacim Eriksson Rostad reduserte til 4-3 midtveis i perioden, men da Lørenskog scoret i undertall fem minutter senere var de igjen to mål foran. Minuttet senere reduserte Leonards Rimjans til 5-4 i overtall, og Gjøvik var dermed kun ett mål bak før den siste perioden. 


Lørenskog scoret det første målet i 3. periode etter snaut fire minutter. Dette skulle også vise seg å bli periodens eneste mål, og dermed revansjerte Lørenskog forrige ukes 2-1 tap på Gjøvik. 

Dette var ikke oppkjøringens beste kamp fra Gjøvik sin side, uten at det skal frata Lørenskog noe. Lørdag venter siste treningskamp i oppkjøringen for Gjøvik, da Furuset venter i Oslo. 


Statistikk fra onsdagens kamp på Lørenskog finner du her: https://www.hockey.no/live/BoxScore/Boxscore/7082421?date=04.09.2019

Comentarios


bottom of page