top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

To kamper i helga avslutter hektisk første uke

I løpet av den første uka med seriespill står det fire kamper på programmet. De to første er unnagjort, før Tønsberg og Nidaros venter denne helgen.

Fasiten etter de to første kampene er fire poeng. Ett overtidstap mot Haugesund ble fulgt opp med en klar seier mot Furuset på onsdag. Å slå tilbake med en seier var nok godt for hele laget, som altså skal jage nye poeng denne helgen.


Lørdag venter Tønsberg borte. Tradisjonelt blir det alltid tøff kamp om poengene der, og det forventer vi også denne lørdagen. Tønsberg har åpnet med to tap hjemme mot Ringerike (1-9) og Comet Halden (1-5). Begge disse lagene er tippet høyt oppe, så det er liten tvil om at Tønsberg har fått god motstand i innledningen av denne sesongen. Gjøvik har vunnet fire av de fem siste møtene mot Tønsberg, men det blir alltid tøff kamp i Tønsberg ishall, og det forventer vi også denne gangen.


Søndag venter Nidaros i Fjellhallen klokka 17:00. Trønderne hadde besøk av Lørenskog forrige helg, og tapte den kampen 4-5 i sudden death. Før de kommer til Gjøvik på søndag, så tar de turen til Hønefoss lørdag hvor Ringerike venter. Som de fleste sikkert husker var Nidaros på Gjøvik for to treningskamper før seriestart, noe som endte med en seier til hvert av lagene. Billetter til Nidaros-kampen finner du her. De fem siste oppgjørene i serien lagene i mellom har endt med tre Nidaros-seire (en i sudden death) og to Gjøvik-seire.


Det ble 24.09 offentliggjort at Norges ishockeyforbund har solgt TV-rettighetene for norsk ishockey til TV2 frem til 2030. Inntil videre er det allikevel Hockey-TV (LiveArena) som er kanalen å følge kampene i om du ikke skal i hallen.


Commentaires


bottom of page