top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

To nye spillere klare for Gjøvik Hockey

Like før overgangsvinduet stengte 15. februar ble Sander Olsen og Heine Horverak klare for Gjøvik Hockey, og skal bidra i kvalifiseringsspillet.

17.-19. mars skal det spilles kvalifisering om neste års 1. divisjon på Gjøvik. For å være best mulig forberedt til disse kampene, signerte vi onsdag kveld Sander Olsen fra Furuset og Heine Horverak fra Lillehammer U20. Begge to er kjente fjes for Gjøvik-publikummet, og vi ser frem til å få de inn i gruppa.


Sander Olsen har denne sesongen spilt for Furuset, hvor han gjorde 18 poeng på 29 kamper. Før dette spilte han for Gjøvik i tre sesonger, hvor han var en sentral brikke i laget, og også var assisterende kaptein. Det har blitt 116 kamper i 1. divisjon for Sander, som står med 77 poeng på disse kampene. Vi gleder oss stort til å se Sander i Gjøvik-drakta igjen i sesonginnspurten.


- Sander er en spiller vi kjenner godt til, og vi er veldig glade for at han vil hjelpe oss nå, sier sportssjef Patrik Bäärnhielm.


Heine Horverak kommer fra NTG-systemet på Lillehammer, og har de siste årene i hovedsak spilt U20 og U21 der. Denne sesongen har han i tillegg spilt seks kamper for Gjøvik gjennom samarbeidsavtalen med Lillehammer, og skal nå fullføre sesongen for Gjøvik. Heine har ett mål og en assist på sine seks kamper for Gjøvik denne sesongen, i tillegg til 11 poeng på 17 kamper i U20-ligaen.


- Heine har vært med oss en del gjennom vinteren og hadde et tydelig ønske om å avslutte sesongen hos oss. Vi er veldig fornøyde med hans valg og ønsker han varmt velkommen hit, sier Bäärnhielm.


Begge spillerne bekler offensive posisjoner, og bidrar til å ruste laget enda bedre for kvalfiseringsspillet på hjemmebane.

550 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page