top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

I toppform med Toten Treningssenter

Vi er veldig glade for at Toten Treningssenter er med på laget denne sesongen. Det gjør det enklere for gutta å finne toppformen.

Toten Treningssenter har ti avdelinger og vi er veldig glade for å ha fått til en avtale med Gjøvik-avdelingen. Det gir gutta på A-laget svært gode treningsfasiliteter en kort oppvarmingstur fra garderoben i Fjellhallen. På sikt håper vi også mange av klubbens øvrige medlemmer vil ta i bruk treningssenteret som ligger kun en icing unna Fjellhallen.


Treningssenteret tilbyr gruppetimer både med og uten sykkel, yoga, pilates, styrke og dans for å nevne noe. Skulle du ha behov for personlig oppfølging har de personlig trener, og om du ønsker kan du selvsagt trene helt alene i deres hyggelige treningssenter. Det er med andre ord et treningsenter for alle.


- Først og fremst er vi veldig glad for at Gjøvik Hockey ønsker et samarbeid med oss. Som en av byens beste treningssenter håper vi å kunne bidra til at hockeygutta kan holde seg i form hele året, og være bedre rustet for sesong og kamper, sier salgs- og markedsleder Lene Anita Solberg Olsby.


- Toten Treningssenter er glad for å kunne støtte opp om lokalidretten. Gjøvik Hockey er jo en klubb med medlemmer i alle aldre - vi er veldig positive til at også de yngste barna holdes i aktivitet, fortsetter Lene Anita.


- Til slutt håper vi jo selvfølgelig å få noen inaktive hockeysupportere til å begynne å trene, sier hun med et smil.


Vi oppfordrer både aktive og inaktive supportere til å klikke seg inn på Toten Treningssenter sin hjemmeside å inngå et aktivt medlemskap.

Comments


bottom of page