top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Tre nye spillere klare for Gjøvik Hockey

Det har vært jobbet med å få på plass forsterkninger til spillerstallen over en periode, og vi er glade for å kunne presentere tre nye spillere i dag. Det er en back og to offensive spillere som skal spille for Gjøvik ut inneværende sesong.


Lauri Viitanen

Et ikke ukjent navn etter at han spilte for oss i 2020-21 sesongen. Han leverte da 17 poeng på 22 kamper fra sin backposisjon, i den Covid-påvirkede sesongen. Lauri er 31 år, og i tillegg til at vi vet hva han kan bidra med på isen, kommer han også inn med sin erfaring. Han har spilt både i Sverige, USA og nå sist Tyskland, i tillegg til hjemlandet Finland.


- Behøver kanskje ikke så mye presentasjon for hockeypublikummet på Gjøvik. Var en solid back sist han var her, og er en veldig bra fyr også utenfor isen, sier sportssjef Patrik Bäärnhielm


Eliteprospects: https://www.eliteprospects.com/player/45446/lauri-viitanen


Juho Takkula

Er en 25 år gammel finsk løper som har fire sesonger bak seg i Suomi-Sarja før han denne vinteren har spilt for CE Timmendorfer Strand på tysk nivå 4. I Suomi-Sarja spilte han for Junkkarit (JHT) og leverte 69 poeng på 113 kamper. Denne sesongen har han 22 poeng på 15 kamper i Tyskland, før han nå skal fullføre sesongen for Gjøvik.


- Han har levert bra med poeng i Suomi-Sarja, og vi tror og håper han kommer til å bli et bra tilskudd for oss i det offensive spillet, sier Bäärnhielm.


Eliteprospects: https://www.eliteprospects.com/player/229945/juho-takkula


Knut Köhler

Er en svensk 20-åring som kan spille både center og ving. Kommer nå fra Vita Hästen i Allsvenskan, hvor han har vært med i deres A-stall. Har vært innom Linköping, Örebro og AIK før han forrige sesong gikk til Vita Hästen. Kommer nå til Gjøvik for å bidra ut sesongen, og sportssjef Bäärnhielm ser frem til å se han i Gjøvik-drakta.


- Kommer fra Allsvenska Vita Hästen hvor han har vært i et treningsmiljø med høyt nivå. Skøytesterk toveis forward som også kan spille senter.


Eliteprospects: https://www.eliteprospects.com/player/430102/knut-kohler1 378 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page